Bestilling

HVA KAN LEIES?

Hovedhuset
Dersom du skal ha et selskap, et møte eller et seminar, er det normalt hovedhuset som leies ut – med eller uten servering.

Telt
Er det et større selskap om sommeren, benyttes telt for kapasitetens skyld.

Priser
Det er Nødings Delikatesse AS og Hr. Redaktør som står for all utleie på Risøbank, både inne og ute. (Større selskaper i telt håndteres normalt av Hr. Redaktør.) Det gjøres egne avtaler med disse alt etter hva slags arrangement det dreier seg om. For nærmere informasjon og bestilling, ta kontakt med:

Nødings Delikatesse v/Karl David Gundersen, tlf 909 79 725
eller Hr. Redaktør ved Jan Borgar Halvorsen, tlf 922 99 239.

Forpakterboligen – en ny mulighet
Risøbank-komplekset består av flere bygninger. En av disse er den tidligere forpakterboligen (vaktmesterbolig), der den som var ansvarlig for ivaretagelsen av Risøbank-bygningene og området omkring bodde når Lordefamilien var i Skottland. Denne bygningen er restaurert etter antikvariske prinsipper (bl.a. når det gjelder farver). Det er nå mulig å leie denne boligen for overnatting. I første etasje er det stue, kjøkken og toalett/dusj. I andre etasje er det to soverom med faste sengeplasser til totalt fire personer. I tillegg finnes etpar gjestesenger som kan settes opp ved behov. Det man ikke får av topp moderne hotell-fasiliteter får man igjen med sjarm, kuriositeter og kulturhistorie.

For bestilling/avtale, ta kontakt med Nødings Delikatesse,
ved Karl Ove Gundersen, 909 55 224 – eller epost: kogundersen@outlook.com