Det skjer på Risøbank i sommer

SOMMERKAFÉ
Tradisjonen tro; det er sommerkafé på Risøbank også i år. Den holder åpent hver dag fra lørdag 24. juni til 10. august. Åpningstid: kl 1100 til 1700.

SOMMERUTSTILLING
Sommerutstillingen på Risøbank har lange tradisjoner. I år er det igjen Thor Ivar Hansen som stiller ut egne bilder. Åpningstiden følger sommerkaféen; altså kl 1100-1700 hver dag i perioden 24.6.-10.8.

OMVISNINGER
Hver onsdag – fra og med 27. juni til og med andre onsdag i august – blir det arrangert omvisning på Risøbank fra kl 1200. Det er medlemmer av styret for Risøbank IKS som stiller opp som guider, og de tar publikum med på en historisk vandring rundt på Risøbank-komplekset. Omvisningen varer i ca en time. Velkommen til å bli bedre kjent med Risøbanks interessante historie!

RENOVERING
Ellers vil besøkende på Risøbank registrere at forpakterboligen er under oppussing. Det er et omfattende prosjekt som er satt i gang, under tilsyn av Fylkeskonservatoren. Mandal kommune og Vest-Agder fylkeskommune finansierer oppussingen. Fagfolkene tar fellesferie fra andre uken i juli; men utover det vi besøkende på Risøbank kunne se/høre fremdriften i arbeidene.

DRIVHUSENE
Stikk gjerne innom drivhusene også. De står alltid åpne, og folk har anledning til å gjøre seg kjent med Mandal Hagelags arbeid med vekstene der. Det er til og med anledning til å ta med smaksprøver av urter o.a. (- men merk: ikke hamstre for vinteren!). Dersom folk opptrer hensynsfullt, kan vi fortsette denne tradisjonen, så åpent drivhus kan være en viktig verdi ved Risøbank-komplekset også fremover.