Risøbank i sommer

 

KAFÉ
Risøbanks sommerkafé, som blir drevet av Nødings Delikatesse/Herr Redaktør, holder åpent hver dag fra lørdag 20. juni til fredag 7. august. Åpningstid: kl 1100 til 1700. Mulighet for å sitte både ute og inne; men følg myndighetenes smittevern-regler/-råd.

(Thor Ivar Hansen)

UTSTILLING
Sommerutstillingen i år er det Thor Ivar Hansen som står for. Han har hatt utstilling flere somre på Risøbank, og er tilbake med mange flott motiver. Utstillingen er tilgjengelig hver dag fra 20. juni – fra kl 1200 til 1700 (i kafeens åpningstid).

OMVISNINGER
Hver søndag
– fra og med 28. juni til og med 2. august – blir det arrangert omvisning på Risøbank fra kl 1300. Det er medlemmer av styret for Risøbank IKS som stiller opp som guider. De tar publikum med på en historisk vandring rundt på Risøbank-komplekset. Omvisningen varer en times tid, og det er oppmøte ved kafeen.

DRIVHUSENE
Ellers er drivhusene alltid åpne for publikum. Du er velkommen til å ta med smaksprøver av det Mandal Hagelag dyrker i drivhus og krydderbenker.

ANDRE AKTIVITETER
Andre aktiviteter på Risøbank må begrenses i år, av forklarlige grunner: Men bruk parkområdet, og gjør deg gjerne kjent med Risøbanks historie; som er presentert på diverse informasjonstavler i området; eksempelvis om den gamle Parafinfabrikken på Verkssletta (ved Storebanken).