Det skjer på Risøbank i sommer

I 2018 er der TO SOMMERUTSTILLINGER på Risøbank. Den første utstillingen er ved Lisbeth Skranes, som stiller ut sine verk i perioden 24. juni – 14. juli. Hun holder åpent fra kl 1100 til 1730 hver dag. Skranes hadde utstilling på Risøbank også for to år siden. Utstillingen holder til i andre etasje i Risøbanks hovedbygning.

 (Lisbeth Skranes)

 

Fra søndag 15. juli til etter Skalldyrfestivalen, er det Thor Ivar Hansen som stiller ut sine bilder. Også han er vel kjent som utstiller på Risøbank.

 (Thor Ivar Hansen)

Det er anledning til å ta utstillingene i øyensyn i kafeens åpningstider. Begge kunstnerne vil tidvis være tilstede når utstillingene er tilgjengelige for publikum.

SOMMERKAFÉ
Risøbanks sommerkafé, som blir drevet av Nødings Delikatesse AS, holder åpent hver dag fra søndag 24. juni til og med søndag 12. august, muligens enda litt lenger ut i august (noe avhengig av været). Åpningstid: kl 1100 til 1700.

OMVISNINGER
Hver søndag
– fra og med 1. juli til og med 5. august – blir det arrangert omvisning på Risøbank fra kl 1300. Det er medlemmer av styret for Risøbank IKS som stiller opp som guider, og de tar publikum med på en historisk vandring rundt på Risøbank-komplekset. Omvisningen varer en times tid.

DRIVHUSENE
Ellers er drivhusene alltid åpne for publikum. Du er velkommen til å ta med smaksprøver av det Mandal Hagelag dyrker der.