Det skjer på Risøbank i sommer

KAFÉ
Risøbanks sommerkafé, som blir drevet av Nødings Delikatesse/Herr Redaktør, holder åpent hver dag fra fredag 25. juni til fredag 6. august. Åpningstid: kl 11.00 til 17.00.

NY BOK
Søndag 27. juni kl 1600
blir det et kulturarrangement på Risøbank. Da lanseres Marit Lindseths bok om lokalpatrioten Lars O. Rølland; i anledning av at tidligere museumsstyrer Knut Lindseth er 80 år. Både forfatteren og jubilanten vil være tilstede, og det blir mange verbale og musikalske innslag. Se annonse i avisen.

SOMMERUTSTILLINGER
Det er to utstillere på Risøbank i sommer: Marit Grini og Lisbeth Skranes. Utstillingene er tilgjengelig hver dag i kafeens åpningstid (11.00-17.00). De to kunstnerne deler sommeren mellom seg:


Marit Grini holder utstilling på Risøbank fra St. Hans til 14. juli.

Lisbeth Skranes holder utstilling på Risøbank fra helgen 17. til 31. juli.

ANDRE AKTIVITETER
Andre aktiviteter på Risøbank må begrenses i år, av forklarlige grunner. Men bruk parkområdet, og gjør deg gjerne kjent med Risøbanks historie; som er presentert på diverse informasjonstavler i området; eksempelvis om den gamle Parafinfabrikken på Verkssletta (ved Storebanken).

OMVISNING
Hver søndag
– fra og med 27. juni til og med 1. august (kanskje også 8. august) – blir det arrangert omvisning på Risøbank fra kl 1300. Medlemmer av styret for Risøbank IKS er guider. De tar publikum med på en historisk vandring rundt på Risøbank-komplekset. Omvisningen varer en times tid, og det er oppmøte ved kafeen.

DRIVHUSENE
Ellers er drivhusene alltid åpne for publikum. Du er velkommen til å ta med smaksprøver av det Mandal Hagelag dyrker i drivhus og i krydderbenker.