Det skjer i sommer

20. juni 2016

kurt-476

SOMMERKAFÉ
Tradisjonen tro; det er sommerkafé på Risøbank også i år. Nødings Delikatesse AS har ansvaret for denne, og den holder åpent hver dag fra mandag 27. juni til søndag 7. august. Åpningstid: kl 1100 til 1700.

SOMMERUTSTILLINGER
Sommerutstillingene på Risøbank har lange tradisjoner. Sommeren 2016 blir det faktisk holdt to kunstutstillinger, som avløser hverandre. Se også eget oppslag om disse.

  1. I perioden 27. juni til 14. juli er det Thor Ivar Hanssen som stiller ut egne bilder. Åpningstiden følger sommerkaféen; altså kl 1100-1700 hver dag i perioden.
  2. I perioden 17. juli til 14. august er det Lisbeth Skranes som stiller ut. Utstillingen starter søndag 17. juli kl 1300, og den er åpen alle dager fra kl 1130 til 1800.

Mer om utstillingene finner du på Risøbanks hjemmesider (www.risobank.no) og på Facebook. https://www.risobank.no/sommerutstillinger-pa-risobank/

OMVISNINGER
Hver onsdag i sommer – fra og med 29. juni, til og med 10. august – blir det arrangert omvisning på Risøbank fra kl 1200. Det er medlemmer av styret for Risøbank IKS som stiller opp som guider, og de tar publikum med på en historisk vandring rundt på Risøbank-komplekset. Omvisningen varer i ca en time. Velkommen til å bli bedre kjent med Risøbanks interessante historie!

BIBLIOTEKET PÅ OFFENSIVEN
I sommer blir det også mulig å låne bøker fra Mandal Bibliotek – på Risøbank. Biblioteket kommer da med sin bok-sykkel , og du kan låne bøker på Risøbank, selv om du vet at du kommer til å måtte levere dem et helt annet sted. Biblioteksjefen opplyser at det blir sommerutlån alle fredager det er fint vær, i perioden 1. til 29. juli.

Fredag 1. juli blir det også dukketeater i regi av Biblioteket. Da stiller Giert Werring opp med et «Baldrian og musa»-stykke, og alle barnehagene blir invitert til å stille opp.

Det blir sannsynligvis også lagt opp til møte med en forfatter fredag 8. juli. Følg med på annen annonsering når det gjelder detaljer knyttet til dette arrangementet.